Algemene voorwaarden

1.Er zijn drie betalingsmogelijkheden:

  1. Huurprijs en borg worden in contanten betaald bij ophaling van het materiaal. De borg wordt teruggegeven bij het afleveren van het materiaal.
  2. Betaling van borg bij ophaling + opmaak van factuur. Het betalingsbewijs wordt doorgemaild of overhandigd bij het afleveren van het materiaal. Vervolgens wordt de borg teruggegeven.
  3. Opmaak van een pro forma factuur met vermelding van borg en huurprijs. De borg wordt teruggestort na het afleveren van het materiaal.

2. De huurder engageert zich het materiaal zorgvuldig te behandelen in goede staat weer in te leveren. De huurder zal bovendien het materiaal in de juiste omgeving en onder de juiste omstandigheden gebruiken.

3. De borg wordt terugbetaald als het materiaal in goede staat wordt teruggebracht. Indien dit niet het geval, wordt de borg ingehouden en wordt de huurder aansprakelijk gesteld voor eventuele bijkomende kosten.

4. Onderverhuur is niet toegestaan.

5. Het materiaal moet op de domicilie van de verhuurder afgehaald en teruggebracht worden. Een specifieke tarifiëring is voorzien indien dit niet mogelijk is.

6. Tijdens de huurperiode is het risico voor diefstal, schade,verlies volledig ten laste bij de huurder.

7. Rent4your-event is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde materiaal, maar niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de nevenapparatuur dat gebruikt wordt.

8. Rent4your-event is niet verantwoordelijk voor de schade die wordt aangericht door gebruik van het gehuurde materiaal.

9. Indien het materiaal niet op het afgesproken tijdstip kan teruggebracht worden, moet de verhuurder hier telefonisch van op de hoogte gebracht worden. Indien dit niet gebeurt, wordt een boete aangerekend = de huurprijs van 1 dag.

10. Rent4your-event zal steeds open kaart spelen over de kwaliteit en eigenschappen van het gehuurde materiaal en is dus niet verantwoordelijk als het materiaal niet aan de verwachtingen voldoet.